Press "Enter" to skip to content

Accident mortal provocat de un şofer care transmitea live pe Facebook

Accident mortal pe un drum naţional din Timiş, transmis în direct pe o reţea de socializare. Un bărbat care gonea cu 180 de kilometri la oră a murit după ce a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit, pe contrasens, de un alt autoturism.

loading...

Impactul i-a fost fatal şi unei fetiţe de doar nouă ani, care s-a stins din viaţă în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Alte patru victime au fost transportate de urgenţă la spital în stare gravă.

Tragedie rutieră în această seară pe un drum naţional din Timiş. Şoferul unui autoturism înmatriculat în Italia a lovit în plin spatele unui tractor, apoi a intrat pe contrasens unde s-a izbit cu putere de o altă maşină. În urma impactului devastator, şoferul care făcea live cu telefonul în timp ce zbura pe şosea cu 180 de kilometri la oră şi cu muzica dată la maximum, a fost proiectat prin parbriz şi a murit instantaneu. Un pasager al tractorului implicat în accident s-a speriat atât de tare încat a intrat în stare de şoc.

Atanasie Iosif Kilosof – pasager în tractor: „Eram în spate în cabină şi un Audi a intrat în depăşire, a avut viteză mare, tatăl meu a tras de volan dreapta maxim, l-a luat din plin în disc. Apoi a intrat pe contrasens şi a lovit masina care venea din faţă”.

Printre victimile gravului accident se află şi o fetiţă în vârstă de doar nouă ani, pe care medicii au încercat în zadar să o salveze.

Petru Rumega – comisar şef la Poliţia Timiş: „Pe drumul national 59, a avut loc un grav accident în care au fost implicate 3 vehicule, 2 autoturisme şi un tractor. În urma accidentului, două persoane au decedat”.

Ceilalţi patru pasageri ai maşinilor implicate în coliziune se află la spital în stare gravă.

Sursa: digi24.ro

28 Shares
loading...