Press "Enter" to skip to content

Acesta este viloiul din Mamaia pe care Dragnea l-a ascuns. Azi a recunoscut. I-a adus 200.000 de euro in buzunare

Liviu Dragnea a recunoscut, joi, ca vila din Mamaia ale carei schite s-au gasit in „Valiza din Teleorman” i-a apartinut. In urma cu doar doua zile el sustinea ca nu stie carei cladiri ii apartine planul din valiza.

Rise Project a aratat, pe baza informatiilor din valiza, ca Tel Drum a platit pentru bucataria de vara de la resedinta lui Liviu Dragnea din Alexandria si pentru lucrari la „o misterioasa vila din Mamaia”. Jurnalistii vorbeau de „un proiect faraonic”, de o vila cu cinci nivele si 1.015 metri patrati. „Am inteles ca acolo e vorba de schita unei cladiri foarte mari. Nu am asa ceva”, a sustinut Dragnea in urma cu doua zile.

Joi, Dragnea si-a amintit de aceasta cladire. Intrebat de jurnalisti, seful PSD a admis ca a avut-o in proprietate.

„Stiu ca acolo incepusem cam prin 1900 toamna o constructie, o constructie pe care, in 1900 iarna, am vandut-o. Ce s-a intamplat dupa aia nu mai stiu”, a declarat Liviu Dragnea, refuzand sa dea mai multe detalii. „Cititi mai multe penibilitati din valiza si va luati informatiile de acolo”, a spus liderul PSD.

Jurnalistul Liviu Avram a oferit apoi mai multe detalii despre vila ascunsa de Dragnea.

„Vila de la Mamaia din valiza TelDrum:

– Teren de aproape 500 de metri patrati, concesionat de Dragnea de la primaria Navodari in 1999 si cumparat cu 5.000 de dolari in 2005 (10 dolari pe metrul patrat).

– In 2008, Dragnea declara in declaratia de avere ca acolo are in constructie o casa de vacanta.

– In 2009, Dragnea vinde terenul si ce era pe el cu 763.000 de lei (aproape 400 de euro pe metrul patrat). Banii obtinuti nu apar sub nicio forma in declaratiile de avere ulterioare.

– Cumparator e Costel Comana, omul de afaceri care s-a sinucis, in februarie 2015, in avionul care mergea din Columbia spre Costa Rica.

– Planurile imobilului asa cum arata el acum au fost gasite in valiza de la TelDrum – deci cel mai probabil constructor a fost TelDrum.

– Astazi, Liviu Dragnea a fost nevoit sa recunoasca, in conferinta de presa, aceasta tranzactie, desi initial a incercat sa se eschiveze”, a scris Avram pe Facebook.

Sursa: aktual24.ro

784 Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
error: 10 lei/saptamana. Pentru a putea copia continutul.