Press "Enter" to skip to content

Actorul Florin Busuioc a suferit un stop cardiac și a fost operat. Detalii despre starea de sănătate

Actorul Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct în timpul unui spectacol, la Craiova. El a fost dus la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, pentru montarea unui stent.

loading...

Actualizare 8:20. Actorului Florin Busuioc i-a fost montat un stent, iar acesta este în afara oricărui pericol, a anunțat purtătorul de cuvânt al SJU Craiova, Cristina Geormăneanu.

„A suferit din păcate un stop cardiac. A fost resuscitat de echipajul SMURD, dus la spitalul din Craiova şi acolo este sub tratament acum. Încă starea sa este gravă”, a spus secretarul de stat, marți seară, potrivit Agerpres.

Florin Busuioc a fost operat de urgenţă, la Craiova, și i s-a montat un stent.

Actorul a suferit un infarct în timpul spectacolului Central Park, la Filarmonica Oltenia din Craiova. El a început să se simtă rău în timpul spectacolului. A fost chemată o ambulanţă SMURD, iar acestuia i s-au acordat îngrijiri la faţa locului.

Ulterior, Florin Busuioc a fost transportat la unitatea primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Craiova. Medicii au încercat chiar să-l transfere la Bucureşti, însă acest lucru nu a fost posibil.

Deocamdată nu se cunosc alte informații despre starea lui de sănătate.

Sursa: Agerpres, News.ro

23 Shares
loading...