Press "Enter" to skip to content

DONALD TRUMP AVERTISMENT FĂRĂ PRECEDENT PENTRU DRAGNEA, TĂRICEANU ȘI DĂNCILĂ. ”Cerem respingerea oricăror propuneri de amnistie”

DONALD TRUMP AVERTISMENT FĂRĂ PRECEDENT PENTRU DRAGNEA, TĂRICEANU ȘI DĂNCILĂ. ”Cerem respingerea oricăror propuneri de amnistie”

loading...

În timp ce România este cea mai importantă țară a Uniunii Europene pentru 6 luni, prin preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene, Statele Unite ale Americii, SUA dau un avertisment de ultimă oră actualei conduceri a țării.

Astfel,David Hale, adjunctul secretarului de Stat al SUA spune că țara sa este îngrijorată pentru că nu se respectă statul de drept și că se introduc măsuri fiscale care afectează economia țării.
„Le-am transmis preşedintelui Iohannis, vicepremierului Birchall şi domnului Aurescu îngrijorările noastre în legătură cu recentele evenimente din România privind statul de drept şi politicile fiscale adoptate în luna decembrie, care ar putea avea un impact negativ asupra economiei şi a mediului de afaceri.
Continuăm să cerem respingerea oricăror propuneri de amnistie sau a oricăror măsuri care ar pune în pericol progresul uriaş înregistrat de România în ultimii 30 de ani.
Astfel de acţiuni ar putea submina cooperarea în privinţa aplicării legii, ar putea eroda instituţiile din justiţie şi democraţia din România şi ar putea oferi unor actori ostili, cum ar fi Rusia, oportunitatea de a obţine o influenţă strategică asupra României”, a spus Hale.

Sursa: newsteam.ro

2K Shares
loading...