Press "Enter" to skip to content

Fiul lui Dragnea se laudă că a mers cu 320 km/h și că s-a înțeles cu polițiștii

Jurnaliștii de la Digi24.ro au descoperit numele de utilizator al fiului lui Liviu Dragnea pe un cont de tuning pentru mașini. Acolo, userul hxt20 se laudă că a mers cu viteza maximă de 320 km/h și că a scăpat de multe ori de reținerea permisului după ce s-a înțeles cu polițiștii.

loading...

Dezvăluirile Rise Project au demonstrat deja că Ștefan Dragnea este un mare pasionat de mașini, el investind sume impresionante în acest hobby, inclusiv pentru tunarea unui autoturism în care ar fi băgat aproximativ 80 000 euro.

Jurnaliștii digi24.ro au făcut săpături și au descoperit numele de utilizator al fiului lui Liviu Dragnea. Userul HXT20, care până la modificarea din urmă cu câțiva ani era”Stefan Dragnea” se laudă cu performanțe greu de atins: a mers pe A1 cu 320 de kilometri pe oră, dar a avut bătăi de cap și cu polițiștii care l-au surprins cu aparatul radar, dar pe care a reușit “să-i rezolve”.

„Am permisul de aproape 3 ani, la câteva luni după ce am luat permisul, m-a luat radarul pe Iuliu Maniu cu 110km/h. Am reușit să mă înțeleg cu polițistul. La o săptămână după mă duceam până la Slobozia, m-a luat radarul cu 123km/h într-o comună. Trecut de 2 ori pe roșu, prins de poliție, am scăpat la “mica înțelegere”. Depășit pe linie dublă continuă, m-am găsit de prieten cu polițistul. 6 amenzi pentru centură. Într-o seară am fost oprit de 5 ori de poliție pentru folia de pe geamurile la Audi. Acum 3 luni am rămas fără permis, 130km/h pe Lascăr Catargiu. Nu am reușit să mă înțeleg cu polițistul => rămas 3 luni fără permis cu posibilitatea să dau examen de reducere a perioadei la 1 lună. O lună am suferit fără permis. Prins de radar am mai fost de 4 ori, dar nu a fost viteză mare. Legat de zgârieturi, no comment”, a dezvăluit “hxt20”, pe 10 august 2009, conform Digi24.

777 Shares
loading...