Press "Enter" to skip to content

GALERIE FOTO | Halep s-a mutat în casa de 600.000 de euro. Cum arată ”bijuteria” numărului unu mondial

Simona Halep s-a mutat în casa de 600.000 de euro. Construcția locuinței din Constanța, de pe strada Chiliei, a început în 2015 și s-a terminat în 2017. Cea mai bună jucătoare a lumii locuiește acolo în perioadele în care se află în România.

loading...

Mai jos, puteți vedea mai multe poze din timpul etapelor construcției casei (sursa foto: greatnews.ro)

Simona Halep și-a cumpărat o casă și în București
Totuși, aceasta nu este singura casă pe care o deține ”Simo”. Halep și-a cumpărat un apartament în una dintre cele mai scumpe zone ale Bucureştiului. În Herăstrău-Nordului, numărul unu mondial are o reşedinţă de lux pentru timpul petrecut în capitală.

După mai multe afaceri eşuate, familia Halep a intrat puternic în zona imobiliară, iar lucrurile merg de minune. Pe lângă hotelul de la Braşov şi stabilimentul de pe litoral, Simona tocmai a achiziţionat un imobil în Bucureşti.

“Halep şi-a cumpărat o casă la două case distanţă, în cartier. E vecină cu mine”, a dezvăluit Dumitru Dragomir la Digi Sport Matinal, pentru ca apoi să îi transmită un mesaj celei mai bune jucătoare de tenis din lume: “Îi doresc multă sănătate, că face cinste sportului românesc. Îi felicit familia pentru cum a crescut-o”.

În Herăstrău-Nordului, un apartament poate fi achiziționat cu circa 2500 de euro pe metru pătrat; este printre cele mai scumpe zone din ţară. Concret, doar zona Kiseleff-Aviatorilor e mai scumpă.

În clasamentul all time, Simona Halep ocupă locul 8 la câștiguri totale din tenic, cu 27,095,579 de dolari. Pe primul loc e Serena Williams, cu 88.233.301 dolari, urmata de sora sa, Venus, cu 40.931.048 dolari, și Maria Sharapova, cu 38.342.119 dolari.

Sursa: digisport.ro

191 Shares
loading...