Press "Enter" to skip to content

Iată noua Dacia Duster Pick-up. Când poate fi comandată

Dacia Duster e mașina super practică și ultra accesibilă, care a dat peste cap topurile de vânzări în clasa sa pe teritoriul Europei. Un producător de caroserii îi schimbă însă destinația și transformă micul SUV într-un vehicul commercial. Faceți cunoștință cu noua Dacia Duster pick-up.

loading...

Noul Dacia Duster pick-up în versiune 2018 este produs de Romturingia, cei care au creat și prima generație a mini-camionetei Duster cu patru ani în urmă. Aproximativ 500 de unități au fost create atunci, toate vândute unui singur client

Pe durata IAA Hannover Commercial Vehicle Show, compania a preznetat pick-up-ul care are la bază cea de-a doua generație a modelului Dacia Duster. Partea frontală a primit o grilă modificată discret și faruri cu semnătură luminoasă nouă, dar după montantul central, lucrurile se schimbă radical. Portierele din spate, bancheta și portbagajul au fost înlocuite cu o benă.

Modelul anterior construit de Romturingia a fost disponibil și cu o cabină dublă, deci ne putem aștepta la același tratament și în cazul noului Duster.

Producătorul de caroserii nu a umblat la gama de motorizare, așa că Dacia Duster pick-up va fi disponibil cu motorul turbodiesel Blue dCi cu 115 cai putere și cuplu de 260 Nm.

Romturingia nu a făcut publice planurile referitoare la noul model.

Tot ca vehicul comercial, Dacia a construit Fiskal, autoutilitara se comercializează exclusiv în Austria începând cu 2014. Peste hotare, Dacia vinde și Dokker pick-up, dedicată companiilor care se ocupă de transporturi de mărfuri ușoare.

Sursa: autoexpert.ro

37 Shares
loading...