Press "Enter" to skip to content

Lucian Șova îi contrazice pe Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu : Eu sunt ministrul Transporturilor! Până la un decret prezidențial, știu bine ce fac

Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, susține că ocupă incă această functie, făcând apel la cei care spun ca ministerul este blocat începând de astazi.

loading...

“Eu sunt ministrul Transporturilor. Fac un apel la toti cei care dezbat acest subiecte in spatiul public. Orice afirmatie din spatiul public poate aduce prejudicii pentru 355.000 de angajati din subordinea mea si pentru milioane de utilizatori . Sunt ministrul Transporturilor, imi exercit toate atributiile in conformitate cu prevederile legale si inteleg sa fac aceste lucru pana când imi va expira mandatul. Pana la aparitia unui decret prezidential sunt Lucian Sova, ministrul Transporturilor, stiu bine ce fac si fac bine ce stiu”, a declarat Lucian Sova.

Lia Olguta Vasilescu declara, miercuri, ca ministerul va intra intr-un blocaj începând de astazi, institutia ramanand fara sef, afirmatie facuta si de liderul PSD.

Sursa: stiripesurse.ro

137 Shares
loading...