Press "Enter" to skip to content

Simona Halep, numărul 1 WTA: „Este poate cel mai important titlu din cariera mea” Ce titlu i-a fost inmanat tenismenei de catre Gabriela Vranceanu FIREA. Se acorda foarte RAR aceasta distinctie

Simona Halep, numărul 1 WTA, a primit titlul de cetățean de onoare al Capitalei. Tenismena româncă s-a arătat extrem de emoționată și a declarat că este cel mai important titlu din cariera sa.

loading...

„Vreau să mulțumesc pentru acest titlu. Este poate cel mai important din cariera mea. Este o onoare să fiu cetățean de onoare al Capitalei. Când am venit în Bucureți, acum zece ani, acest oraș era străin pentru mine, fiind de la Constanța, dar astăzi, cu atât mai mult astăzi, pot să spun că numesc acest oraș acasă. Mă simt emoționată și vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele plăcute. Toată lumea care m-a susținut și care mă critică. Pentru că atunci când primești critici te motivează mai mult să fii mai bună”, s spus Simona Halep.

„Sper în continuare să am rezultate cât mai bune, să bucur oamenii care mă urmăresc. Știu că nu e ușor, se trezesc noapte să vadă meciurile mele. Cred că am avut parte de tot ce a fost nevoie să ajung numărul unu mondial. Părinții mei, care m-au susținut de când am început tenisul, le mulțumesc foarte mult, fratele meu și toți antrenorii. Bineînțeles, domnul Ilie Năstase, care m-a motivat să ajung numărul unu mondial”, a mai adăugat Halep.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, i-a acordat Simonei Halep titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului.

„Poate că pentru Simona Halep, cea care este iubită în întreaga lume, faptul că e cetățean de onoare al României nu e un titlu atât de mare, dar pentru mine, ca primar general, e un lucru deosebit să-i înmânăm acest titlu. Mi-aș dori ca și în privința educației și a sănătății pentru că trebuie să lăsăm în urma noastră lucruri bune pentru țară”, a spus Gabriela Firea.

Decizia de numire a lui Halep cetăţean de onoare al Bucureştiului a fost luată cu unanimitate de voturi.

Distribuie si prietenilor

Multumim!

0 Shares
loading...