Press "Enter" to skip to content

Teleorman, poveste de succes: Nepoata primarului din Alexandria, angajată la MAE de pe băncile facultăţii

Guvernul Dăncilă devine, pe zi ce trece, locul de refugiu al teleormănenilor plecaţi să-şi caute un rost prin alte părţi. Cea mai recentă poveste de succes este cea a nepoatei primarului din municipiul Alexandria, care de săptămâna viitoare va fi angajată la Ministerul Afacerilor Externe.

loading...

Lorena Teodora Cazacu, nepoata primarului Victor Drăguşin, este absolventă a Facultăţii de Psihologie de la o universitate privată. După trei ani de facultate, Lorena Cazacu a început un masterat în pshiologie. Potrivit profilului de Facebook, aceasta are mai puţină experienţă în domeniul relaţiilor internaţionale şi mai multă în cea a modelingului.

După o bursă în Franţa, asigurată de decanul facultăţii (şi el din Teleorman), şi un stagiu de voluntariat la MAE, şi-a completat în ultimele zile formularele necesare pentru angajare, iar potrivit unor surse din MAE urmează să înceapă activitatea, în baza unui contract, de săptămâna viitoare. Aceasta se va ocupa, alături de alte persoane, de pregătirea preşedinţiei semestriale a României la Consiliul UE.

Părinţii acesteia sunt şi ei angajaţi la Guvern. Tatăl său, Nicolae Cazacu, tocmai a susţinut examentul pentru funcţia de director general în MAI, iar mama sa, Georgeta Cazacu, este consilier la Ministerul Agriculturii.

Sursa: stiripesurse.ro

279 Shares
loading...