Sunt lucruri pe care nu trebuie să le spunem nici chiar prietenilor noștri. Sunt lucruri care își păstrează valoarea doar dacă le faci în tăcere.

Așadar, 7 lucruri pe care trebuie întotdeauna să le păstrezi în secret, pentru a fi cu adevărat fericit:

Primul lucru care trebuie să fie păstrat în secret, spun înțelepții, sunt planurile din viitorul îndelungat. Păstrați tăcerea, până când se realizează acest plan. Multe dintre ideile noastre pot să nu fie perfecte și să aibă unele lacune sau puncte slabe, așa că deseori o influență externă le poate ușor distruge.

Nu povesti despre lucrurile de binefacere. Binefacerea în zilele noastre este un lucru rar. Nu vă lăudați cu ea. Mândria aici nu își are locul.

Nu oferi detalii despre relația în care ești. Păstrează doar pentru voi doi secretul fericirii comune, dar și momentele de neînțelegere.

Ar trebui să taci atunci când vine vorba despre curajul și eroismul tău. Cineva trece peste momente grele în interiorul său, cineva în exteriorul său. Cineva devine popular și primește recunoștință și medalii, dar cineva poate a avut curaj care nu l-a afișat în ochii lumii.

Ar trebui să nu spui prea multe despre cunoașterea ta spirituală, indiferent la ce nivel este. Prima greșeală a cunoscătorului de adevăr, este dorința de a se împărtăși cu lucruri sufletești prea înalte.

În loc să povestești diferite lucruri, pur și simplu încearcă să aduci bunătate oamenilor

Încetează cu discuțiile despre conflicte personale, situații familiare etc. Familia va fi mai puternică, dacă despre problemele ei vei ști doar tu.

Pune punct la discuții negative despre alții, de genul – cineva a venit cu pantofii murdari, sau alte bârfe.

Tot ceea ce faci și spui îți influențează starea de bine. Fii sincer cu tine și nu te exterioriza de fiecare dată, lâudându-ți valorile. Mai bine taci și faci!