Elena Udrea a declarat, joi, la iesirea din Curtea de Apel Bucuresti, unde fostul ministru s-a prezentat la procesul privind finantarea campaniei electorale din 2009, ca lucrurile sunt „in schimbare spre bine” in Romania.

Elena Udrea a declarat, la iesirea de la Curtea de Apel Bucuresti, ca se bucura foarte mult pentru ca s-a putut intoarce in tara si se va prezenta la toate termenele din proces.

„Ma voi prezenta la toate termenele, ma bucur mult ca sunt acasa, mi-am dorit sa fiu acasa si sunt fericita ca am putut sa vin. Eu cred ca lucrurile sunt in schimbare spre bine in Romania(…) Am alte lucruri de facut, imi este bine asa. Nu imi este teama, dovada ca sunt aici. Stie toata lumea de ce am plecat din Costa Rica. (…) Responsabilitatile pe care le am acum sunt mai mari decat cele doar pentru mine. Eu cred ca lucrurile sunt in schimbare spre normalitate in tara aceasta, inclusiv in justitie. Pot sa spun ca lucrurile usor-usor vor intra in logica lor de normalitate”, a declarat Elena Udrea, citata de Mediafax.

Elena Udrea s-a prezentat joi la Curtea de Apel Bucuresti, fost ministru al Turismului avand infatisare in procesul privind finantarea campaniei electorale din 2009, in care este acuzata de luare de mita si spalare de bani.

La termenul din 13 iunie, in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009, in care sunt acuzati Elena Udrea, Ioana Basescu si Dan Andronic, completul de judecata a anuntat amanarea procesului din motive obiective.

Astfel, judecatorul s-a pensionat si cauza va fi judecata de un alt complet joi, 12 septembrie.