Gestul făcut de doi polițiști care a devenit viral pe Internet stârnește ropote de aplauze. Printre oamenii care au comentat a ieșit în evidență un mesaj: „Așa arată și se comportă polițiștii eroi, aceștia sunt polițiștii pe care vrem să îi stimăm, să îi respectăm și să îi ajutăm. Aceștia sunt oameni adevărați”. Totul a plecat de la postarea unui utilizator pe Facebook. Adrian Lăceanu a povestit cum a fost nevoit să ajungă de urgență cu copilul la spital și modalitatea prin care a fost ajutat de polițiști.

Gestul făcut de doi polițiști care a devenit viral pe Internet
„Ieri am avut neplacerea sa ajungem cu cel mic la Grigore Alexandrescu, deoarece a dorit sa vada ce e mai tare, poarta metalica sau capul lui. Cum rezultatul este de asteptat, ca doar nu a jucat Romania cu Malta, Andru a avut de suferit. Dupa oprirea sangerarii am bagat baiatul in masina si hai rapid la spital, cu avarii dar circuland regulamentar.

Dupa 2 semafoare hop si un echipaj, sa ma atentioneze de avarii. Le-am explicat ce a patit baiatul si ca nu am vrut sa solicitam ambulanta pentru ca si asa sunt putine ambulante in Bucuresti, iar reactia lor de admirat, a fost sa-i urmez escortandu-ne pana la spital. Multumim pentru gestul facut”, a scris utilizatorul pe o rețea de socializare. Pentru că mesajul s-a viralizat pe internet, Ministerul Afacerilor Interne a decis să-i facă și cunoscuți pe cei doi polițiști pe care toată lumea îi aplauda la scenă deschisă

Silviu și Sorin veneau de la un accident și mergeau spre Piața Presei Libere, unde au fost repartizați în acea zi. La…

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Miercuri, 11 septembrie 2019