entru unii elevi din Capitală, clopoțelul nu a sunat încă. Mii de elevi din București și-au prelungit vacanța cu încă o săptămână din cauza lucrărilor de reabilitare. La școală 150 de copiii au fost prezenți doar la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Sălile de clasă sunt în continuare în șantier, așa că elevii nu au unde să învețe. Și în alte școli, muncitorii sunt încă prezenți pe schele.

La școala 150 din Capitală, sălile de clasă sunt goale. Niciun elev nu a venit astăzi la școală. Reporterii TVR au încercat să vorbească cu directoarea, dar nu au fost primiți înăuntru. Singurii care au venit astăzi la lucru sunt câțiva muncitori care repară acoperișul.

Lucrările de reabilitare au început abia pe 22 august, așa că muncitorii au reușit să termine doar două etaje. Parterul școlii este în continuare în șantier. Deși conducerea școlii a considerat că orele se pot ține și printre schele, părinții nu au fost de acord.

Și în alte școli din Capitală se mai fac mici reparații.

În Capitală, câteva mii de elevi au început anul școlar în alte spații, din cauza lucrărilor de reabilitare a unităților de învățământ.